Foraje Puturi Apa – SC FOREX INVEST SRL

Pompe

Valplast Industrie oferă pompe submersibile verticale, din oțel inoxidabil, pentru montare în puțuri, în scopul asigurării de apă pentru potabilizare sau pentru irigații, într-o gamă dimensională cuprinsă între 3″ și 11″, în execuție multietajată. Pompele sunt de fabricație Grundfos, iar soluțiile constructive oferite sunt două la număr și anume: pompe submersibile de tip SQ, acționate prin intermediul unui convertizor de frecvență și pompe submersibile de tip SP, în construcție clasică.
Pentru prima categorie, domeniul de debite asigurat este cuprins între 1 și 9 m3/h, iar înălțimea manometrică poate ajunge până la 150 m coloană de apă, în funcție de debit și numărul de etaje de pompare.

 

 

 

Diametrul acestor pompe este de 3″, iar motorul este cu magneți permanenți și include un convertizor de frecvență ce asigură funcționarea la o turație constantă de cca. 10700 rpm și pornirea fără șocuri, în aproximativ două secunde. Prin includerea în dotare a unui tablou de comandă și control de tip CU301 și a unui rezervor de presiune, pompa poate funcționa asigurând o presiune constantă pe refulare în condițiile unui consum variabil și fără alte echipamente sau dotări ale instalației de consum. Domeniul uzual de presiune controlată este cuprins între 2 și 5 bar.

 

 

 

 

Pompele de tip SP au dimensiunea de 4″, 6″, 8″ și 11″ și pot asigura debite de până la 280 m3/h și înălțimi de pompare până la 420 mCA; toate pompele includ clapeta de reținere, pentru evitarea golirii sistemului atunci când pompa se oprește. Motoarele electrice sunt disponibile în mărimile 4″- 12″, monofazice și trifazice, iar cele peste 4″ sunt rebobinabile. Conținutul de nisip maxim admis în apa pompată este de 50 g/m3. Furnitura standard include cablul electric de alimentare și tabloul electric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>