Foraje Puturi Apa – SC FOREX INVEST SRL

Racordauri “in situ”

Racordurile “in situ” sau “la fața locului” sunt de regulă conexiunile a căror necesitate apare după realizarea rețelei de canalizare, prin apariția de noi surse de apă uzată.

În funcție de condițiile locale conectarea se poate face fie direct în conducta de canalizare, prin utilizarea de fitinguri specializate din PVC-U (șei de branșament pentru lipire cu adeziv, șei mecanice de branșament sau racorduri de branșare mecanică) fie în căminul de inspecție sau de vizitare cel mai apropiat, în cazul în care căminul este din material plastic.
Se execută mai întâi perforarea conductei la diametrul necesar, cu o freză adecvată, apoi se lipește șaua de branșament sau se introduce fitingul mecanic.

În cazul căminelor perforarea se execută în același mod, se fixează în orificiu o garnitură de elastomer și se introduce capătul conductei de la noua sursă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>